Vogelensangh is zorgvuldig als het gaat om onze kleursorteringen. Onze stenen worden op ons fabrieksterrein al gesorteerd en goed verpakt afgeleverd op de bouw. Om een evenwichtige gevel te krijgen, moet er worden geopperd van meerdere pallets. Wij leveren hiervoor de instructie bij, hetgeen resulteert in een uitgebalanceerde opbouw van de kleurnuanceringen.

CE-markering van onze metselbakstenen

Al onze CE gemarkeerde metselbakstenen worden onder Factory Production Control (FPC) nr. 0620-CPR-21134 geproduceerd. Alle producten voldoen aan de technische specificaties zoals gesteld in NEN-EN 771-1.

Tevens voldoen de stenen aan de eisen conform het bouwstoffenbesluit, kwaliteitsbewaking van het productieproces wordt gewaarborgd door Factory Production Control (FPC).

DOP prestatieverklaringen

KIWA productcertificaat

Bekijk certificaat

 

Adresgegevens

Een vraag of een opmerking? Wij horen graag van u. Voelt u zich vrij om met ons contact op te nemen.

Stichting Vogelensangh

In 2013 werd Stichting Restauratie en Educatie Steenfabriek Vogelsangh opgericht. Deze stichting heeft als doel om de oude steenfabriek te restaureren en de educatieve waarde ervan uit te dragen. Bezoek de website om alles te lezen over de stichting, de restauratie en de geschiedenis van Steenfabriek Vogelensang

Website van de stichting